ČSOB premium a cestovní pojištění
Lucii.cr je to tak, jak jsem říkal - paní z banky nezná podmínky. :) Mám to potvrzené i z banky od někoho, kdo je zná.
Vcera mi to tez rikala bankerka- nesplacena hypo nad 300k jistina, 60k prijem (nepreposilat z uctu na stejne RČ v ramci banky a z jineho uctu mimo tam a zpatky).
Dnes zrušeno konto Premium - dle bankéřky a podepsaných dokumentů je výpovědní doba 30 dnů od podepsáni výpovědi. na dotaz zda musím splňovat podmínky i v prosinci (kdy měsíc výpovědi uplyne až ke konci prosince), mi bylo řečeno, že ne... tak jen pro info...
Pro info, teď mi přišel email:
Prémiové služby máte stále zdarma
Vážený pane Literáku,j e skvělé, že využíváte naše prémiové služby naplno. Díky tomu už teď splňujete jedno z nových kritérií pro bezplatné vedení Premium Konta. Jen si prosím ohlídejte plnění podmínek i v příštím roce, aby Vás nezaskočil měsíční poplatek za jeho vedení ve výši 1 500 korun.
Premium účet lze zrušit i bez osobní návštěvy banky na základě bankovní mobility. Premium Kreditní karta se vstupy do salonků už není automatická a musí se o ní zažádat Záleží na bance jestli ji schválí.Kdo ji už má tomu zůstává s tím,že musí dodržet nové podmínky. Nové podmínky budu dodržovat přesunem 60000 mezi bankami A/B/C.Uvidime,jak se k tomu banka postaví.Pouhý přesun mezi bankami A/B se stejnými účty už nebude akceptován.
Jsem jim na ten email odepsal, jestli můžeme zpřísněním podmínek čekat nějaké novinky a bonusy navíc, například lepší Visa kartu s LK/Fast track Lounge :D
Ostatně pokud to nechají tak jak je tak nezůstali moc konkurenceshopní.
Vznesl jsem podobný dotaz jako Áčko. Odpověď: "V tuto chvíli nemám informace o tom, že by ke změně poskytovaných služeb mělo docházet. Zadala jsem tento podnět na kolegy, kteří se jim budou zabývat."